za 16 nov. | Technopolis

Multidisciplinair congres - Diabetes & sport

Sportprofessionals zoals prof. dr. Pieter Gillard, prof. dr. Christophe De Block, dhr. Luk Buyse, prof. dr. Inge Gies, atleet (ultraloper) Olivier Kronal,... brengen inzicht in de link tussen sport en diabetes. Er is een aangepast programma voor atleten, ouders, trainers, artsen, ...
Registration is Closed
Multidisciplinair congres - Diabetes & sport

Tijd en locatie

16 nov. 2019 08:45 – 14:00
Technopolis, Technologielaan 1, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Op zaterdag 16 november opent Technopolis zijn deuren voor het Multidisciplinair congres DIABETES & SPORT georganiseerd door Gezond Sporten Vlaanderen

Bewegen is op alle fronten voordelig, voor iedereen en zeker voor mensen met diabetes: sporten zorgt voor een betere bloedglucoseregeling, helpt het gewicht onder controle te houden, kan de nood aan geneesmiddelen verminderen, is goed voor bloeddruk en cholesterol, ... kortom, bewegen verhoogt de levenskwaliteit! 

Maar hoe ga je als trainer / atleet om met diabetes en sport? Wat zijn belangrijke aandachtspunten? 

Dit kom je te weten op zaterdag 16 november te Mechelen! 

Ben jij een (para-) medische sportprofessional (sportarts, kinesitherapeut, diëtist) en wil je graag meer te weten komen over:

de nieuwste behandelingen? Sport en diabetes bij kinderen? Voeding bij sporters met diabetes? 

Voor de professionals wordt een aangepast programma aangeboden. Accreditatie voor deelname aan deze sessies wordt voorzien. 

Bent u een toekomstige professional en wens je ook aanwezig te zijn? Mail dan jouw studentenkaart door naar sofie@gezondsportenvlaanderen.be en ontvang een kortingscode. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • (Para-) Medische professionals
  €120
  €120
  0
  €0
 • Atleten & Trainers
  €35
  €35
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

Wist je dat... Je als lid recht hebt op korting op onze bijscholingen?